Van Der Hoeven

Welkom bij Van der Hoeven

Bij Van der Hoeven, één van Arvesta's sterke merken, ontwerpen, bouwen en exploiteren we duurzame kasprojecten die het hele jaar door hoogwaardige gewassen telen - zelfs in 's werelds meest extreme klimaten.

Wil jij werken binnen een sector die een grote maatschappelijke impact heeft door bij te dragen aan wereldwijde voedselzekerheid? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Bij Van der Hoeven benutten we de diverse talenten van onze medewerkers. Of je nu expertise hebt in teelttechniek, energietechniek, kasconstructie of het ontwikkelen van succesvolle bedrijfsmodellen, wij hebben plaats voor jou. Het belangrijkste is dat je graag wilt werken binnen een bedrijf met een vooraanstaande positie in de internationale glastuinbouw.

Ontdek onze vacatures bij Van der Hoeven hieronder 👇. 

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 5 van 5
Titel Plaats Sterk merk
Herstel
HR Medewerker
HR Medewerker DEN HOORN, NL, 2635 BZ
DEN HOORN, NL, 2635 BZ Van Der Hoeven
Engineer Irrigation Systems
Engineer Irrigation Systems DEN HOORN, NL, 2635 BZ
DEN HOORN, NL, 2635 BZ Van Der Hoeven
Engineer Electrical Systems
Engineer Electrical Systems DEN HOORN, NL, 2635 BZ
DEN HOORN, NL, 2635 BZ Van Der Hoeven
Sales Manager
Sales Manager DEN HOORN, NL, 2635 BZ
DEN HOORN, NL, 2635 BZ Van Der Hoeven
Mechanic Electrical
Mechanic Electrical DEN HOORN, NL, 2635 BZ
DEN HOORN, NL, 2635 BZ Van Der Hoeven

Werken bij Van Der Hoeven, dat is...

Werken bij Van Der Hoeven staat gelijk aan ruimte voor creativiteit en initiatief. Door mensen uit andere sectoren aan te nemen, stimuleren wij innovatieve inzichten. Wij geven onze medewerkers de ruimte en instrumenten om initiatieven uit te voeren en ondersteunen hen daarbij. Aandacht voor de optimale inzet van onze medewerkers gaat voor ons verder dan werkresultaten alleen. Wij hebben oog voor het welzijn en de behoeften van mensen, zowel individueel als organisatie breed.

We hechten waarde aan het betrekken van mensen bij de visie en doelstellingen van de organisatie, we investeren in een prettige en veilige werkomgeving en we waarderen onze medewerkers. We functioneren als team en zijn er voor elkaar. We kunnen op elkaar rekenen en ondersteunen elkaar bij het behalen van gezamenlijke successen.

👈 Meer weten? Bekijk onze video! 

Ontmoet je collega's

  • Abdulhadi - Trainee Engineer Electrical Systems

    De meeste mensen noemen me Hadi, omdat dat veel makkelijker is om te roepen! Ik ben 33 jaar oud en ben 7 jaar geleden vanuit Syrië naar Nederland gekomen. Ik ga naar de Haagse Hogeschool in Delft, waar ik derdejaars student Elektrotechniek ben.

    Tijdens mijn werk voer ik enerzijds werkzaamheden uit als tekenaar en anderzijds als werkvoorbereider. Dit houdt in dat ik de AutoCAD tekening maak voor een elektrotechnische installatie en op basis daarvan ook materiaallijsten. Vervolgens maak ik bonnetjes voor alle materialen, die naar de centrale inkoop gaan om besteld te worden. Ik vind mijn werk erg leuk en richt me nu op het opbouwen van ervaring op het gebied van elektriciteit. 

  • Hugo - IT Manager

    Ik werk al een aantal jaar als IT'er bij Van Der Hoeven. Het is een leuk en dynamisch bedrijf, waar elke dag weer een nieuwe uitdaging is. De lijnen zijn kort en de IT-afdeling is nauw betrokken bij alle onderdelen van de organisatie, wat het werk afwisselend en uitdagend houdt. Na jaren alles alleen te hebben gedaan, zijn we flink gegroeid en beginnen we met z'n drieën een echte afdeling te worden, met ieder zijn eigen specialisme en verantwoordelijkheden. 

    De sfeer is prettig en open, met gedreven en gemotiveerde collega's en waar ruimte is voor zelfontplooiing. 

  • Stan - Electrician

    Hallo, ik ben Stan! Wij realiseren nieuwe installaties en aanpassingen aan bestaande installaties. Dit doen we met een leuk team van werkvoorbereiders en (service)monteurs. We houden ons bezig met alles wat er nodig is in een kas, van klimaatautomatisering tot belichting. Dit maakt het erg afwisselend en je komt bij klanten door heel Nederland. 

Word een #expertinthefield

Van der Hoeven is onderdeel van Arvesta, toeleverancier van de land- en tuinbouwsector, met heel wat werkaanbiedingen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Heb je niet onmiddellijk een vacature gevonden die bij je past? Laat gerust je gegevens achter zodat wij je kunnen contacteren indien er mogelijkheden zijn.